L'analyse de deux personnages du cycle Rougon-Macquart d' Emile Zola - Kešnerová, Eva; Kyloušek, Petr, 1952-; Masarykova univerzita. Ústav románských jazyků a literatur (2006)
Bakalářská práce se zabývá analýzou dvou postav románového cyklu Rougon-Macquart Emila Zoly. (1. Aplikace fyziologických prvků na postavy, 2. komparativní analýza těchto postav.)
The bachelor thesis deals with an analysis of two personages of The Rougon-Macquart by Emile Zola. (1. application of the elements physiologics on the personages, 2. an analisis comparative of these personages.)
Vedoucí práce: Petr Kyloušek
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006
Keywords: Zola, Émile, -- 1840-1902.; 19. století; francouzský román -- 19. století; literárněvědné rozbory; literární postavy; French fiction; literary criticism and history; literary characters; bakalářské práce