L'analyse de deux personnages du cycle Rougon-Macquart d' Emile Zola - Kešnerová, Eva (2006)
Bakalářská práce se zabývá analýzou dvou postav románového cyklu Rougon-Macquart Emila Zoly. (1. Aplikace fyziologických prvků na postavy, 2. komparativní analýza těchto postav.)