Věštění mrtvých v Řecku - Salašová, Dominika (2006)
Charakteristika věštecké praktiky "nekromanteion" ve starém Řecku. Duchové a héróové a jejich moc zasahovat do lidského života. Řecké věštírny mrtvých s důrazem na věštírnu v Efyře