Spinning / indor cycling jako doplněk sportovní přípravy - Zmrzlá, Lucie (2006)
Zmrzlá, Lucie: SPINNING / INDOR CYCLING JAKO DOPLNĚK SPORTOVNÍ PŘÍPRAVY, bakalářská práce, Brno: MU Fakulta sportovních studií, 2006. s. 44. Práce popisuje, co je Spinnig a jakým způsobem ho můžeme zařadit do tréninkového plánu, na základě využití tepové frekvence, Energy zón, technik jízdy a správné výživy.