Metodika tréninku brokového střelce v disciplíně skeet - Valter, David (2006)
Autor: David Valter Název: METODIKA TRÉNINKU BROKOVÉHO STŘELCE V DISCIPLÍNĚ SKEET Klíčová slova: střelecká položka, střelecký postoj, jednotlivý terč, dvojterč Obsah: Bakalářská práce obsahuje informace o základním výcviku brokového střelce a popisuje jeho jednotlivé části. Místo vydání: Brno Rok vydání: 2006 Počet stran: 36.