Význam obrany ve volejbale mužů - Stoszek, Lukáš (2006)
Stoszek, Lukáš: Význam obrany ve volejbale muž, Bakalářská práce, Brno: MU FSpS, 2006, 37 stran Bakalářská práce popisuje význam obrany ve volejbale mužů a praktickým rozborem ukazuje, že obrana se výrazně podílí na úspěchu družstva i přesto, že se volejbal v poslední době soustředí především na úspěšnost útoku.