Tanečně - pohybová průprava dětí - Rajnochová, Eva (2006)
Autor: Eva Rajnochová Název: Tanečně - pohybová průprava dětí Klíčová slova:tanečně - pohybová průprava, děti, držení těla, svalové dysbalance Místo vydání: Brno Rok vydání: 2006 Počet stran: 54 Obsah: Tanečně - pohybová průprava dětí by měla být vedena tak, aby umožňovala správný pohybový rozvoj všech dětí. Již od nejútlejšího věku vedeme děti ke správným pohybovým návykům, správnému držení těla. To má následně bezprostřední vliv na celkový průběh pohybu.