Rozvoj rychlostních schopností ve fotbalovém tréninku žákovské kategorie - Rajnoha, Tomáš (2006)
Tomáš Rajnoha, Rozvoj rychlostních schopností ve fotbalovém tréninku žákovské kategorie, Brno: MU FSpS, 2006, 6 kapitol, 72 s. Vedoucí: PaeDr. Karel Večeřa Ve své práci jsem se zaměřil na analýzu teoretického rozboru dané problematiky (tématu), nashromáždil jsem a vybral jednotlivá cvičení charakterizující danou problematiku a sestavil inventář cvičení rychlostních schopností. Cílem bakalářské práce bylo sestavení inventáře rychlostních cvičení pro žákovské kategorie a poskytnutí trenérům žákovských kategorií určitý přehled či vodítko stručným průřezem pestrou škálou dostupných cvičení pro danou problematiku.