Fyziologie potápění - Pehal, Jiří; Kapounková, Kateřina, 1969-; Masarykova univerzita. Katedra sportovní medicíny a zdravotní tělesné výchovy (2006)
Anotace PEHAL Jiří: Fyziologie potápění, bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2006. 67 s. Publikace se nezabývá celou fyziologií člověka, ale podává ucelený obraz změn fyziologických funkcí při pobytu pod vodou. klíčová slova (fyziologie, systémy, dýchání, cirkulace, tlak, hypotermie, hypertermie, fitness).
Synopsis PEHAL George: Diving Physiology, bachelor thesis. Brno: MU FSpS, 2006. 67 s. This publication does not cover whole human physiology, it only covers area of physiological changes in human body submerged under the water. keywords (physiology, systems, respiration, circulation, pressure, hypothermia, hyperethermia, fitness).
Vedoucí práce: Kateřina Kapounková
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2006
Keywords: fyziologie člověka; potápění; diving; human physiology; bakalářské práce; bachelor's theses