Fyziologie potápění - Pehal, Jiří (2006)
Anotace PEHAL Jiří: Fyziologie potápění, bakalářská práce. Brno: MU FSpS, 2006. 67 s. Publikace se nezabývá celou fyziologií člověka, ale podává ucelený obraz změn fyziologických funkcí při pobytu pod vodou. klíčová slova (fyziologie, systémy, dýchání, cirkulace, tlak, hypotermie, hypertermie, fitness).