Atletická příprava ve vybrané sportovní hře (fotbal) - Machala, Ondřej (2006)
Machala, O. Atletická příprava ve vybrané sportovní hře (fotbal). Brno: MU FSpS, 2006, 50 s. Bakalářská práce se zabývá atletickou kondiční přípravou fotbalistů vrcholové úrovně v jednotlivých obdobích ročního tréninkového cyklu.