Srovnání přípravného období mužů a žen ve fotbale - Lišková, Karolína (2006)
Tato práce se pokouší o srovnání přípravného období v mužském a ženském týmu v prvoligových fotbalových klubech. Zahrnuje charakteristiku klubů, specifického věku dorostenců a nějaké důležité zásady fitness, které jsou užívány v příprav-ném období.