Rozvoj a testování speciální obratnosti u volejbalové mládeže - Kočvarová, Pavla (2006)
Autor: Pavla Kočvarová Název: Rozvoj a testování speciální obratnosti u volejbalové mládeže Místo vydání: Brno Rok vydání: 2006 Počet stran: 44 a 1 příloha Obsah: Shrnutí dosavadních vědomostí o daném tématu a vytvoření přehledného zásobníku cvičení rozvíjejících speciální obratnost. Vhodnost zařazení těchto cvičení z hlediska tréninkového cyklu i z hlediska věkových kategorií. Přehled motorických testů vhodných k hodnocení úrovně dosažených schopností a efektivnosti cvičení.