Duševní stres a pomalé cvičební programy - Brázdilová, Jitka (2006)
ANOTACE Jméno a příjmení autora: Jitka Brázdilová Název práce: Duševní stres a pomalé cvičební programy Klíčová slova:stres, dýchání,powerjóga Obsah práce: Využití powerjógy a některých dalších cvičebních programů BODY and MIND ke snižování stresu a napětí. Místo vydání:Brno MU FSpS Rok vydání:2006 Počet stran: 37.