Péče o periferní žilní vstupy na vybraných pracovištích FN Brno - Komínek, Viktor (2006)
Moje bakalářská práce je zaměřena na péči o periferní žilní vstupy ve FN Brno. Je rozdělena na 2 hlavní části. První, teoretická část, je zaměřena na obecnou charakteristiku problému. Druhá, praktická část práce, se zabývá průzkumem znalostí sester a jejich praktických dovedností, týkajících se ošetřování periferních žilních vstupů.