Léčivé rostliny a urogenitální systém - Jindrová, Vendula (2006)
Bakalářská práce se zabývá rostlinnými léčivy a urogenitálním systémem. Jejím obsahem je přehled rostlinných drog použitelných k prevenci nebo mírnění některých potíží urogenitálního systému. Praktická část této práce je založena na průzkumu o používání rostlinných přípravků a nejčastějších urogenitálních obtíží u žen a mužů.