Diagnostika a korekce heteroforií - Košťálová, Andrea; Skorkovská, Šárka, 1953-; Masarykova univerzita. Lékařská fakulta (2006)
Anotace Diplomová práce analyzuje problémy, které souvisí s diagnostikou a korekcí heteroforií. Obsahuje také výzkum, který se zabýval vyšetřením a popisem jednotlivých typů heteroforií.
Annotation This Diploma work analyses problems which are connected with diagnostics and correction of heterophory. It includes research which deals with investigation and description of particular types of heterophory.
Vedoucí práce: Šárka Skorkovská
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2006
Keywords: heteroforie; porucha binokulární fixace; strabismus -- diagnóza; Strabismus; diplomové práce; master's theses