Diagnostika a korekce heteroforií - Košťálová, Andrea (2006)
Anotace Diplomová práce analyzuje problémy, které souvisí s diagnostikou a korekcí heteroforií. Obsahuje také výzkum, který se zabýval vyšetřením a popisem jednotlivých typů heteroforií.