Diabetická retinopatie - stav po deseti letech po panretinální laserové koagulaci - Forejt, Roman (2006)
Diplomová práce je rozdělena na tři základní části. První se věnuje diabetu obecně. Druhá část se zabývá diabetickou retinopatií, jako jedné z komplikací DM. Třetí část je věnována vlastnímu výzkumu změn zrakové ostrosti u pacientů s diabetickou retinopatií.