Politika WTO jako mocenský faktor mezinárodní politiky a ekonomiky - Novák, Daniel; Pšeja, Pavel, 1970-; Masarykova univerzita. Katedra mezinárodních vztahů a evropských studií (2006)
Diplomová práce se zabývá Světovou obchodní organizací jako mocenským faktorem mezinárodní politiky a ekonomiky v souvislostech politických a ekonomických procesů.
The diploma thesis analyzes the World Trade Organization as a power aspect in International Politics and Economy in the context of the political and economic processes.
Vedoucí práce: Pavel Pšeja.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2006.
Keywords: Světová obchodní organizace; globalizace; mezinárodní obchod; globalization; international trade; diplomové práce