Politika WTO jako mocenský faktor mezinárodní politiky a ekonomiky - Novák, Daniel (2006)
Diplomová práce se zabývá Světovou obchodní organizací jako mocenským faktorem mezinárodní politiky a ekonomiky v souvislostech politických a ekonomických procesů.