Výrazové prostriedky sociálneho dokumentu Protesty proti spoplatňovaniu vysokoškolského štúdia - Milčíková, Jaroslava (2006)
Témou môjho krátkeho dokumentu je spoplatňovanie vysokého školstva a protesty proti nemu. Chcela som vytvoriť dokument o tom, prečo mladí na Slovensku odmietajú platiť za vysokoškolské vzdelanie. Niečo ako antispot. Hlavná myšlienka sa nesie v znamení odmietania. Tá by mala spájať v kompaktný celok dokument, hovoriaci aj bez slov. Práca je rozdelená do troch častí, ktoré sú teóriou, praxou a opäť teóriou.