Knihy s muzeologickou tématikou v zámecké knihovně v Buchlovicích - Pončíková, Pavlína (2006)
Práce se zabývá stavem zámeckých knihoven v České republice v období od roku 1945 do současnosti. Podrobněji zkoumá knihovnu na zámku v Buchlovicích. Hledá knihy vhodné k dalšímu studiu muzeologie. Blíže zkoumá asi 60 knih