Muzea a muzejní knihovny ve Středočeském kraji - Medřická, Helena (2006)
Historie muzeí a muzejních knihoven v Čechách, popis, charakteristika a vyhodnocení stavu a fungování muzejních knihoven ve Středočeském kraji, vyhodnocení rozeslaných dotazníků