Scénář výstavy T.G. Masaryk a jeho rodina - Mikesková, Magdalena (2006)
Zpracování scénáře pro výstavu T. G. Masaryk a jeho rodina. Přiblížení osudů jednotlivých členů rodiny průmernému návštěvníkovi. Práce s prostorem, textem, fotografiemi, navržení doprovodných akcí k výstavě