La place de l'adjectif qualificatif épithete dans trois romans de Georges Simenon - Polanská, Kateřina (2006)
Práce řeší problematiku postavení přívlastkového přídavného jména ve francouzském jazyce. Obecný úzus popsaný v gramatikách je konfrontován s použitím přívlastkových přídavných jmen ve třech románech od Georgese Simenona