Analýza krasobruslařského výkonu u tanečních párů - Vincour, David (2006)
Vincour, D. Analýza krasobruslařského výkonu u tanečních párů. Bakalářská práce. Brno: FSpS MU v Brně, 2006, 107s. Cílem naší práce bylo vytvořit analýzu krasobruslařského výkonu u tanečních párů.