Porovnání zbraní TAU 200 a Steyr LGB -1 pro střelbu žactva v biatlonu - Pačínek, Tomáš; Ondráček, Jan, 1955-; Masarykova univerzita. Katedra sportovní edukace (2006)
Tato práce porovnává dvě plynové zbraně používané v žákovském biatlonu - TAU 200 a Steyr LGB-1. Zaměřuje se na výhody a nevýhody těchto zbraní, jejich seřízení a manipulaci s nimi. Jsou zde popsány dvě střelecké polohy. Práce se zaměřuje na žákovský biatlon.
This work compares two gas guns used in junior biathlon - TAU 200 and Steyr LGB-1. It concerns with advantages and disadvantages of these guns, their setting and manipulation with both of them. Two firing positions are described here too. The work is focused on junior biathlon.
Vedoucí práce: Jan Ondráček
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2006
Keywords: biatlon; sportovní střelba; terče; zbraně; biathlon; shooting; targets; weapons; bakalářské práce; bachelor's theses