Porovnání zbraní TAU 200 a Steyr LGB -1 pro střelbu žactva v biatlonu - Pačínek, Tomáš (2006)
Tato práce porovnává dvě plynové zbraně používané v žákovském biatlonu - TAU 200 a Steyr LGB-1. Zaměřuje se na výhody a nevýhody těchto zbraní, jejich seřízení a manipulaci s nimi. Jsou zde popsány dvě střelecké polohy. Práce se zaměřuje na žákovský biatlon.