Gymnastická průprava ve skoku o tyči - Marešová, Kateřina (2006)
Bakalářská práce je zaměřena na gymnastickou průpravu ve skoku o tyči. Snahou bylo aplikovat znalosti a poznatky z oblasti sportovní gymnastiky do oblasti atletické disciplíny skok o tyči.