Specifika výživy a pitného režimu běžců a sprinterů - Kuchár, Martin (2006)
Název bakalářské práce: Specifika výživy a pitného režimu běžců a sprinterů Jméno autora: Martin Kuchár Počet stran: 41 Místo vydání: Brno Rok vydání: 2006 Baklářská práce řeší problematiku výživy a pitného režimu sprinterů a běžců. Klíčová slova: výživa, pitný režim, specifika, optimalizace.