Rozvoj vytrvalostní rychlosti v atletických bězích - Kramárová, Marcela (2006)
Kramárová, Marcela. Rozvoj vytrvalostní rychlosti v atletických bězích. Bakalářská práce. Brno: MU, 2006. 55 stran. Práce sleduje tréninkové zatěžování ve vybraných kondičních schopnostech, působení tréninku ve vysokohorském prostředí.