Rozvoj speciálních překážkářských schopností a dovedností - Borovičková, Petra; Cacek, Jan, 1977-; Masarykova univerzita. Katedra sportovní edukace (2006)
Práce je zaměřena na trénink atletických disciplín běhu na 100 a 110 m překážek. Je určena pro trenéry, sportovní instruktory a další ve sportu zainteresované osoby, které spolupracují s atlety. Důraz klademe na rozvoj speciálních překážkářských schopností a dovedností.
The work is focused on training of athletic events sprint 100 and 110 m hurdles. It is intended for trainers, sports instructors and for other in sport interested persons, who cooperate with athletes. We put the accent on development of special skills and acquirements.
Vedoucí práce: Jan Cacek
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2006
Keywords: atletika; běh; překážkový běh; athletics; hurdling (track and field); running; bakalářské práce; bachelor's theses