Rozvoj speciálních překážkářských schopností a dovedností - Borovičková, Petra (2006)
Práce je zaměřena na trénink atletických disciplín běhu na 100 a 110 m překážek. Je určena pro trenéry, sportovní instruktory a další ve sportu zainteresované osoby, které spolupracují s atlety. Důraz klademe na rozvoj speciálních překážkářských schopností a dovedností.