Bakalářka ošetřovatelství v očích odborné veřejnosti - Vavrečková, Markéta (2006)
Tématem mé bakalářské práce, kterou jsem nazvala "Bakalářka ošetřovatelství v očích odbroné veřejnosti", jsem se snažila zjistit názory, postoje managementu a lékařů na vzdělání a uplatnění vysokoškolsky vzdělaných sester. V teoretické části se zabývám problematikou vzdělání a postavení vysokoškolsky vzdělaných sester ve společnosti. V praktické části uvadím zajímavé, ale i překvapivé poznatky, které jsem získala při průzkumu.