Zdravý životní styl u vysokoškoláků - Nádvorníková, Jana (2006)
Téma této bakalářské práce je zdravý životní styl u studentů lékařské fakulty. Cílem této práce bylo zjistit, zda studenti dodržují zásady správného životního stylu, a jestli je studium na lékařské fakultě nějakým způsobem ovlivnilo.