Léčivé rostliny a centrální nervový systém - Czeffer, Libor (2006)
Bakalářská práce je zaměřena na léčivé rostliny s účinkem na centrální nervový systém. Obsahuje popis jednotlivých rostlinných drog a analýzu výsledků průzkumného šetření. Výzkumná část je zaměřena na reálně používaná rostlinná léčiva s centrálními účinky a informovanost pacientů o nežádoucích účincích a interakcích rostlinných přípravků. Výsledky jsou dále srovnány s dostupnými informacemi a je navrhnuto možné řešení nedostatků.