Sestra a kouření - Burová, Silvie (2006)
Bakalářská práce zjišťuje stav nikotinismu v profesi zdravotních sester.Její obsah je zaměřen na zjišťování kuřáckého návyku, informovanosti, vlivu pracovní zátěže a na další parametry vztahující se k této problematice. Těžiště práce tvoří průzkumové šetření. Analýza a iterpretace údajů poskytuje informace o výskytu kuřáctví u zdravotních sester.