Pohybová aktivita a životospráva u adolescentů - Blatná, Pavlína (2006)
Bakalářská práce zjišťuje současné postoje žáků středních škol ve věkové kategorii 1521 let kpohybové aktivitě, mapuje jejich motivaci kpohybu a míru tělesné zátěže. Důraz je kladen naanalýzu současných stravovacích návyků a celkového životního stylu středoškoláků. Data potřebná pro realizaci bakalářské práce byla získána pomocí dotazníkového šetření.