Taktika v biatlonu - Straňák, Pavel (2006)
Anotace STRAÁK, Pavel: Taktika biatlonu, bakaláská práce. Masarykova univerzita, 2006, 35 s. Bakaláská práce pojednává o taktice v biatlonu. V první ásti je popsána historie, charakteristika, druhy závod, kategorie a délky tratí v biatlonu. V druhé ásti je ešena problematika taktiky v biatlonu. The baccalaureat work discuss about tactics in biathlon. In the first part is involve histori, characteristic, types of competition, category and lenght of routeatc. In the second part is solution problematic of tactic in biathlon. Klíová slova: biatlon, taktika, historie, charakteristika, kategorie a délky tratí, hlavní pojmy taktické pípravy, taktické jednání, fáze taktického jednání, myšlenkové ešení taktického úkolu, motorické ešení taktického úkolu, cíle a úkoly taktického výcviku, získání taktických schopností.