Průpravná gymnastická cvičení v tréninku paravoltiže - Sklenaříková, Jana, 1983- (2006)
Tato práce shrnuje základní průpravná gymnastická cvičení v tréninku paravoltiže. Paravoltiž je sportovní disciplína nazývaná gymnastika na neosedlaném koni, která se používá jako léčebná metoda využívající koně pro tělesně i mentálně handicapované jedince.