Christa Wolf, Kassandra - Kyselová, Svatava (2006)
Práce se zabývá povídkou Kassandra východoněmecké spisovatelky Christy Wolf. Obsahuje její analýzu, výpis postav a je doplněna biografií autorky, seznamem jejího díla a stručným obsahem povídky.