Systém přípravy plavců - vytrvalců - Pechanová, Jana (2006)
Bakalářská práce se zabývá plaveckým tréninkem vytrvalců, hodnotí zde plánování tréninků, poměr zatížení a odpočinku a poukazuje na nutnou výkonnost.