Rozbor systémů postupného útoku v basketbalu u vybraného vzorku soupeřů týmu Valosun Brno v basketbalové lize žen v sezoně 2005/2006 - Novotná, Markéta (2006)
Tato bakalářská práce je zaměřena na sledování postupného útoku v basketbalu u vybraných soupeřů týmu Valosun brno v Ženské basketbalové lize v sezóně 2005/2006. Současně navrhuje řešení obraných herních systémů.