Vytvoření sborníku basketbalových cvičení zaměřených na obranné herní činnosti a herní kombinace pro učitele a trenéry 3. třídy - Malach, Petr (2006)
Anotace MALACH, P. Vytvoření sborníku basketbalových cvičení na rozvoj útočných herních činností jednotlivce a útočných kombinací pro basketbalové trenéry licence C, bakalářská práce. Brno: Masarykova univerzita, 2006, 137 s. Bakalářská práce pojednává o basketbalu se zaměřením na rozvoj útočných herních činností jednotlivce. V první části stručně popisuje jednotlivé útočné herní činnosti a útočné kombinace. V druhé části jsou graficky zpracovány a popsány cvičení na rozvoj útočných herních činností jednotlivce a útočných kombinací.