Silová příprava hráče ledního hokeje - Kutek, Martin (2006)
Kutek, M. Silová příprava hráče ledního hokeje, bakalářská práce. Brno: MU, 2006, 46 s. Práce se zabývá silovou přípravou hráčů ledního hokeje. Charakterizuje sportovní disciplínu z hlediska funkční a metabolické náročnosti na organismus. Rozebírá sportovní trénink hokejistů po stránce kondiční s důrazem na rozvoj silových schopností.