Atletická příprava ve vybrané sportovní hře (basketbal) - Krajdl, Tomáš (2006)
Krajdl, T., Atletická příprava ve vybrané sportovní hře (Basketbal), bakalářská práce. Brno: MU, 2006, 48 s. Bakalářská práce se zabývá atletickou kondiční přípravou basketbalistů vrcholové úrovně v jednotlivých obdobích ročního tréninkového cyklu.