Plavecký způsob znak, specifika výuky a tréninku - Kantor, Milan (2006)
Anotace Název bakalářské práce: Plavecký způsob znak, specifika výuky a tréninku Jméno autora: Milan Kantor Počet stran: 39 Místo vydání: Brno Rok vydání: 2006 Tato práce pojednává o vývoji plaveckého způsobu znak, upozorňuje na nejčastější chyby a ukazuje vývoj plavecké disciplíny 200m znak na OH od roku 1964.