Aktivní regenerace, její formy a využití v běžném životě - Jakubo, Radek (2006)
Jakubo, R. Aktivní regenerace, její formy a využití v běžném životě. Brno: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, Katedra sportovní edukace, 2006, 34 stran Bakalářská práce popisuje durhy a využití aktivní regenerace, jak u běžné populace , tak u sportovců na profesionální úrovni.