Zimní příprava hráčů ledního hokeje - srovnání přípravy seniorů a dorostu - Frydrych, Tomáš, 1982- (2006)
Cílem práce je charakterizovat specifika zimního prípravného období dorostu a senioru a na základe prostudované literatury zjistit rozdíly ve skladbe a metodice tréninku. Dále utvroit ucelený text na dané téma. V první cásti práce je vypsaná charakteristika ledního hokeje, druhá cást je zamerna na zjištování rozdílu v zimní príprave dorostu a mužu.